Er gebeurt weer iets moois in Schagen !
Kinderplus Dagcentrum De Gelukkige Dolfijntjes biedt zaterdagopvang aan op onze locatie in Schagen. Twee zaterdagen per maand, vanaf 09.00 – 15.00 uur bieden wij speciale kinderen van 2 – 16 jaar dé leukste dag van het weekend aan. Wij zorgen iedere keer voor een interessant programma voor de kinderen zodat zij een leuke en nuttige dag beleven, passend bij hun behoefte. Ook onze zaterdagopvang is maatwerk. Daarnaast geeft het ouders de ruimte om eens samen wat te ondernemen, met elkaar of met broertjes of zusjes.

Wij bieden zaterdagopvang aan speciale kinderen. Hier staat plezier voorop, er worden leuke dingen gedaan onder leiding van professionals. Tijdens de zaterdagopvang zijn er geen therapeuten aanwezig. Er wordt lekker genoten, alleen of met elkaar. Naast huidige, toekomstige en voormalige “Gelukkige Dolfijntjes” kinderen zijn ook andere kinderen met meervoudige specialiteiten welkom.

Informatie of aanmelden kan heel eenvoudig door een mail te sturen naar zaterdagopvang@kdcschagen.nl. Wij nodigen u dan uit voor een persoonlijk gesprek.

Top